Tjänster

ELINSTALLATIONER

Det finns en stor chans att du är här eftersom du har ett Elproblem.

Du kanske vill lägga till inomhus- eller utomhusbelysning eller vad sägs om hemmabioutrustning, ett hemautomationssystem eller någon av de TOP-OF-THE-LINE-produkter vi kan leverera och installera åt dig?

Oavsett dina behov har vi en professionell tekniker redo att göra ditt hem säkrare, vackrare, bekvämare och mer värdefullt!

Varför anlita oss?

Vi ger dig priset i förväg! Du vet priset på arbetet innan vi påbörjar något. Inga överraskningar och Inga dolda avgifter!
 Vi är snabbt på plats och utför jobbet samma dag!
Vi är punktliga eftersom vi vet att tid är värdefull.
Alla våra tekniker är licensierade och utbildade! Vi är specialister på reparation och installation inom det mesta när det kommer till el. Vi anländer fullt utrustade och redo att bedöma dina elektriska behov och slutföra uppgiften så snabbt och prisvärt som möjligt!

Säker El Stockholm

Behöver du hjälp med elen?

Behöver du installera en ny belysningsarmatur eller takfläkt? Kanske behöver du flytta eller byta ut ett uttag? Vi på Säker El Stockholm har många års erfarenhet av alla typer av elinstallationer. Ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Solpaneler

Bygg eget kapital i ditt hem idag och upplev stoltheten över ägandet varje dag. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på ett solpanelsystem för hemmet.

Säker El Stockholm erbjuder enkelhet och anpassning för att möta dina behov. Vi skräddarsyr ett solcellssystem för att möta behoven i ditt hem och din livsstil. Vi tar hand om allt pappersarbete, tillstånd och hanterar alla aspekter av din solinstallation.

Genom att köpa kan du äga systemet, spara mer och behålla solskatteavdrag genom att göra en engångsbetalning. Bli solägare idag!

Solcellsinnehav = Allvarliga långsiktiga besparingar

Elcentral

Elcentralen är bostadens elektriska hjärta, den styr strömförsörjningen och ger skydd. Det finns två typer av elcentraler, en med proppsäkringar och en med automatsäkringar. Kontakta oss om du behöver hjälp med att installera, flytta eller byta ut din elcentral.

Fyll i dina uppgifter och få en gratis offert redan idag.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy